Techniek

Tip van de Pro
De belangrijkheid van een goede grip kan niet genoeg worden herhaald. Vele golfers, zelfs hen die een goede grip en handpositie hebben doen deze te niet door gedurende de swing (ongemerkt) de handen afzonderlijk te gebruiken.
Voor een optimale swing en het perfect raken van de bal geef ik u de volgende tip: “doe uw best het gevoel te creëren dat gedurende de gehele swing de handen één geheel zijn.
Hierbij houdt de rechter duim de linker duim op zijn plaats”. Veel succes, Graeme.
Veel gestelde vragen
Spikes; soft of stalen?
Having a long day watching golf at the course? Play slots at Instadebit online casinos for fun and games galore.
Het advies is softspikes dit ter bescherming van de greens en uiteraard de vloerbe dekking in het clubhuis. Dus een advies en nog geen voorschrift. In de winter met slecht weer zijn stalen spikes veiliger.
Golfclubs maatwerk of stan daard uit de winkel?
Diverse internationale onder zoeken wijzen uit dat 80 tot 85% van alle golfers uniek, dus verschillend zijn. Een aan tal grote merken o.a. Mizuno speelt reeds in op deze weten schap door semi maatwerk aan te bieden. Geef u zelf geen extra handicap en speel met aangemeten stokken.

Golfballen; is er verschil? 
Moet ik gebruikte of nieuwe kopen? Golfballen zijn er in vele soorten en kwaliteiten. Realiseert u zich dat u went aan een bal type en soort. Met gebruikte ballen spelen is geen probleem, maar zoek dan wel één soort en type bij elkaar.