Organisatie op Golfpark Aelderholt

Golfclub Aelderholt is opgericht op 20 maart 1995 en speelt op de 9-holes golfbaan van Landal Greenparks te Aalden. Behalve de golfclub maakt ook de Nationale Golfschool Holland gebruik van de golfaccomodatie. De golfschool verzorgt opleidingen op het park zowel voor beginners als gevorderden in de vorm van individuele en groepslessen.

In een driehoeks relatie werken Landal Greenparks Aelderholt, Nationale Golfschool Holland en Golfclub Aelderholt nauw samen met het doel:

Mensen plezierig laten golfen.
Golfclub Aelderholt kent geen wachtlijsten, er is geen vorm van participatie en een entreegeld word niet geheven.

Voor het bespelen van de baan moeten de leden in het bezit zijn van een jaarkaart die door Landal GreenParks wordt afgegeven zodra men een speelrechtovereenkomst heeft afgesloten.
Voor meer informatie over Landal en de Nationale Golfschool Holland kunt u de onderstaande links gebruiken.