Jeugd programma 2004

Na de succesvolle start vorig jaar zal ook dit jaar weer een jeugdtrainings programma worden uitgevoerd.

Deze data die hier voor zijn gereserveerd zijn:

21 en 28 maart 4 en 18 april 2, 9, 16 ,23 en 30 mei 6 juni

in verband met de vakantie spreiding zal het programma worden vervolgd op:

22 en 29 augustus 5 en 26 september 10 en 17 oktober

Geinteresseerden in de golfsport kunnen op ieder moment in dit programma instappen.

Als men na een proef periode van vier weken door wil gaan dient men lid te worden van de golfclub, voor leden tot 18 jaar bedraagt de contributie €32 en de bijdrage voor het trainings programma €25.

Zodra men baanpermissie heeft moet men ook een speelrecht overeenkomst aangaan met Landal. Een volledig jaar speelrecht voor jeugd tot 18 jaar is in €67,50.

In het voorjaar zullen we ook nog een invitatie evenement organiseren voor vriendjes of vrindinnetjes.
Van november tot maart 2005 volgt het winter programma.
Het ouder kind-tournooi staat gepland voor 28 november.

Midden maart start het normale jaar programma weer waarbij bestaande en nieuwe jeugdleden kunnen meedoen.