GCA WOENSDAG-CLUBCOMPETITIE OM DE ‘WITS TROFEEËN’

Leesvoer
Om de lezers ook in de stille wintermaanden nog enig leesvoer te verschaffen en nog meer bekendheid te geven aan onze clubcompetitie, die over het volle jaar wordt gespeeld, wordt aandacht besteedt aan deze clubcompetitie en de “Wits zomertrofee” in het bijzonder.

De sponsor
Bijzonder verheugend is dat de wcie. er voor de komende drie jaar in is geslaagd voor beide delen van deze competitie een sponsor te strikken. Hierdoor is de naam Wits verbonden aan zowel de zomer- als de wintertrofee en kan de wcie. de finale een leuke aankleding geven. De “Wits groep” is een, met 16 vestigingen in het gehele land opererend, schilders- onderhoud- en afwerkingbedrijf met in het noorden o.a. vestigingen in Leeuwarden, Dokkum, Groningen en Veendam en hoofdvestiging in Heerenveen.

De clubcompetitie
De Zomeravondcompetitie, eigenlijk het zomerse deel van de open clubwedstrijden, wordt gespeeld op de woensdagavonden in de maanden april tot en met september. Het winterse deel, de Wintermiddagcompetitie om de “Wits wintertrofee”, speelt zich af op de woensdagmiddagen in de maanden oktober tot en met maart. Bij deze clubmiddag- en avondwedstrijden is iedere golfer, ook gasten van Aelderholt en golfers van andere clubs met minimaal een GVB, van harte welkom om in een ontspannen en sportieve sfeer mee te spelen en mee te dingen naar de prijzen. Om de dagprijzen wordt gespeeld in een dames- en een herencategorie, terwijl de ranglijst om de zomertrofee één overall-winnaar kent.

Golf is a laid back game that is very relaxing. The same can be said for playing Australian casino online games.

Seizoenranglijst
Van de uitslagenlijst van elke competitiedag worden de scores, de winnaar en volgend krijgen aflopende punten naar rato van het aantal deelnemers, verwerkt in de seizoenranglijst waarbij elke week de uitdraai van de actuele ranglijst op het publicatiebord in de entree opgehangen wordt.

Finalewedstrijd
De drie beste spelers na 25 wedstrijden maken dan op de finaleavond in één flight spelend uit wie uiteindelijk de trofee wint. Deze wedstrijdopzet blijkt gezien het oplopend aantal deelnemers een groot succes.
In 1999 aarzelend begonnen blijkt deze competitie, met in dit jaar een gemiddelde bezetting van 31 spelers en een top van 51 spelers, duidelijk in een behoefte te voorzien.
De verwachting is dat veel leden ook enthousiast zullen raken en aan de competitiewedstrijden zullen meedoen. We rekenen op grote toeloop.

Seijo van der Poel
clubcompetitieleider